top of page

Intro promo behandlinger

Bunchwell-Intro-krops-terapi.png

Intro krops terapi

Myoreflex - Posturologi

Med akupunktur behandling

+ Madras med infrarød varme bølgelængder

Intro krops terapi: News

Intro menu

Behandling tilbyder

Første konsultation

Ved dit første besøg vil vi tale om dine udfordringer og der vil blive foretaget forskellige undersøgelser i form af test af kroppens postur-stilling. Efterfølgende af myoreflex intensiv muskel terapi, samt din første akupunktur behandling.

Myoreflex intensiv muskel  terapi

Atlas er yderst vigtig i at oprette holde en naturlig krops position, dens bevægelse påvirker hele rygsøjlen, derfor resten af kroppen. Det siges endda at en overbelastet atlas kan give træthed og dårlig hukommelse. åh nej..


Desværre er det tit sådan at når man døjer med spændinger i kroppen, så er der næsten altid også spændinger i halset, nakke, ansigt og hele hovede region, hvor atlas er, det går lige som hånd i hånd.


Muskel arbejder sammen i kæder, en spænding er en forkortet muskel som trækker i sin partner, med myoreflex terapi vil du blive afspændt og strækket ud. Du kan fremme behandling med et tilvalg af akupunktur behandling for at komme ned lidt dybere i kroppen.

Posturologi

Posturologi er terapi for krops holdning position, posturologi terapi benyttes når begge skulder er meget oprejst eller når der er skævhed i skulder og hofter.


Her laves der en test undersøgelse af kæbe, øre, øjerne og fod sanser som er alle med til at du kan holde en normal krops position. Til dig som har problemer med kropsstilling og balance, kan posturologi terapi undersøge de store lodlinjer i din krops holdning og finde ubalancen der forårsager problemet. 


Musklernes ændringer i det motoriske mønster kan være alt fra skæve hofter, følesansen i fødder, kæber eller det visuelle sansorisk system. Posturologi kan forbedre din kropsholdning over flere sessioner af gen-optræning og terapi kombineret sammen.

Akupunktur

Akupunktur benyttes efter behov med din behandling. Akupunktur er kendt for at øge bevægelse af blodet, som kan være effektivt til at forbedre muskelspændinger, som trækker blodkar sammen. Selv om akupunktur meridianbaner blev kortlagt 5000 år tilbage, er det først i 1990 at man opdagede, at det muskulære system også har et lignende kortlagt system. Muskler hænger ikke kun sammen i kæder, men også i store baner som kører fra hovedet og helt ned til tåen ligesom i akupunkturen.

Infrarød lys terapi

Dit ansigts vil ligge under en lækker behagelig infrarød varme lys, som afslapper dine muskler, lindre spændinger og smerter, samt ilter blodet som er med til at fremme yderlig bevægelse af både blodet og lymfevæsker, dette fremmer også detox og både lyset, nålene, hudplejen og ansigts neuro massage terapi har en heling effekt på dybe arvæv.

Meditation audio

Mens du hviler med akupunktur nålene med ansigts masse over varm infrarød ansigts lys terapi, vil du nyde en meditations audio som vil tage dig længere og længere ned i kroppen, som en mild form for hypnoses.  
'' Musikterapi kan reducere stress og fremme afslapning. En undersøgelse offentliggjort i 2017 viste, at en 30-minutters musik terapisession kombineret med traditionel pleje efter rygmarvskirurgi reducerede smerte.''

Aromaterapi olie

Aromaterapi olie dryppes på bryst området som en beroligende middel efter eget ønske. På denne måde er duften din helt egen og sidder ikke i værelset for den næste klient. Bortset fra at give en behagelig duft, kan aromaterapiolier hjælpe med åndedrættet og åben op for luftveje. Det har også fordele for det mentale velvære, da indånding af aroma olier stimulerer hjernen og er kendt for at fremme godt humør, afstresse, lindre hovedepine og siges at endda dræbe bakterier, svampe og vira.

Ifølge eksperter siges det at aromaterapi kan aktiverer områder af lugtreceptorer, som så sender signaler gennem nervesystem til hjerne. For at så aktivere områder af din hjerne, som det limbiske system, som er del ansvarlig for følelsesmæssige reaktioner.

Intro krops terapi: CV
bottom of page