top of page

Terapiformer

Om alternativ behandling

Alternativ medicin fokuserer på at behandle dine symptomer som har ført til en svækkelse i kroppen, ved at se ud fra hele kroppens sammenhæng. Hvad kunne være årsagen til kroppen svækkelse, er der en skævhed  i kroppens postur holdning, er der mange muskelspændinger, kunne der være en forbindelse i klients fortid med nutid symptomer.

Det kan det være fysisk eller psykisk traumer som har sat sig i kroppen, som for eksempel i muskel hukommelse og låst sig fast eller at et længerevarende ubalance i livet, som stress, depression, misbrug, manglende næringsstoffer, så vel som et sygdomsforløb som har svækket kroppen.

Alternativ medicin arbejder ud fra at regulere kroppens indre systemer for at gendanne bedre kommunikation og forbindelse af dem, som nervesystemet, muskelsystemet, rygsøjlen, organsystemer, blodomløb, lymfesystemet.mm for at fremme helbredet som et helhed.


Alt sammen spiller en vigtig rolle i kroppens evne til at kunne udløse de nødvendige kemikalier som opretholder vores gode velvære, sammenspil mellem krops systemer og et godt humør. Blandt andet er kosten og livsstil kroppens energi brændstof, hvor hver person krops er individuelt i sine behov og skal også tages i betragtning.

Kroppens samarbejde og kommunikation med hinanden på alle led, kan være afgørende for at gen-oprette sundheden, derfor behandler man ikke kun et symptom, man også årsagen som kan have et sammenhæng til symptomet og hvor det muligvis kan være kommet fra.

Woman Receiving Acupuncture

Akupunktur

Hensigten med akupunktur er at stimulere nervesystemet og dermed frigive kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Behandlingerne er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Myoreflex

Myoreflex

Myoreflex er intensiv muskelterapi, der fokuserer på at regulere det motoriske nervesystem for at forløse gemte traumer i muskelhukommelsen og gendanne muskelkæder til sin rette plads. Muskelbevægelser er registreret af hjernen og frigiver nødvendige kemikalier når afspændt.

Auriculoterapi_edited.jpg

Auriculo

Auriculo terapi er bedst kendt som øre akupunktur, hvis formål er at sende et direkte signal fra hjernen ned til kroppen for dernæst at regulere symptomet samt fremme et bedre helbred. Det udøves med lysfrekvens, nåle og et punktsøger-apparat, der giver en mild strøm.

Back Pain

Posturologi

Posturologi forbedrer smerter, balanceforstyrrelser og skævhed i kropsholdning såsom skoliose i rygsøjlen, skæve skulder, hofter eller kalveknæ og platfod syndrom. Det fokuserer på den neurologiske forbindelse mellem hjerne og bevægeapparatet.

blue and green peacock feather_edited.jpg

Psykotraumatologi

Terapien fokuserer på det psykologiske der har fået en følelsesmæssig konsekvens mellem hjernen og kroppen.
En følelse eller tanke som er blevet destruktiv, og som har sat sig i kroppen som en form for besættelse i form af vrede, sorg eller fobier. Traumeregulering foretages gennem guidet samtale med lys-frekvens terapi på amygdala (øre zone), hvilket er den del af hjernen, der håndterer frygt og forsvarsreaktioner.

Image by Edgar Castrejon

Kost nærringsplan

    

Kostens næringsstoffer fungerer som dit energibrændstof til kroppen, og til tider den medicin der kan skabe og vedligeholde et sundt helbred. Forkert kost kan være årsag til træthed, inflammation og sygdomme, her er det vigtigt at man ved, om der er nogle fødevarer, som giver allergi i kroppen og tilpasser sin kost derefter.

Image by Edgar Castrejon

Fødevare allergi test

En fødevaretest foretages med testringe på hud og måles via pulsen. Her tester man de basale fødevarer, og det er også muligt at få testet fødevarer, som du selv medbringer, hvis du har en specifik mistanke. Det kaldes allergi, når kroppens immunsystem får en straksreaktion, og intolerance når reaktionen viser sig efterfølgende.

Konsultation

Konsultation målplan

Ved dit første besøg vil vi tale om dine udfordringer og gennemgå dit spørgeskema, og der vil blive foretaget forskellige undersøgelser i form af test af kroppens postur-stilling, muskulatur, puls, tunge og syn. Efterfølgende sætter vi en målplan for, hvilken terapiform vil være mest effektiv for dig.

Behandlinger: Classes
23.png
Japansk lifting hos aku spa skønhed og velvære klinik i københavn ø
dt_akuspa_irsaunajap_07.jpg
Behandlinger: Welcome
bottom of page