top of page

Intro ansigts terapi

Neuro ansigts massage - Ansigts myoreflex afspænding

Med kosmetisk akupunktur behandling

+ Madras med infrarød varme bølgelængder

  • Ansigts rens med elektrisk massage børste

  • Varm lavender urte klæde

  • Ansigts neuro massage

  • Ansigts myoreflex afspænding

  • Nærerigt hudpleje fyldt med vitaminer

  • Ansigt exfoliering peeling maske 

  • Ansigts varm infrarød hud lys terapi 

  • Kosmetisk akupunktur af ansigtet med krops akupunktur

  • Meditation musik & Aroma damp terapi

Ansigts myoreflex terapi.png

Menu

Behandling tilbyder

Ansigts rens

Ansigts rens med lav ph værdi som ikke udtør huden, det fjerner makeup og snavs og efterfølgende bruges en ansigts elektrisk massage børste som renser dybere, fjerner overfladen af tør hud og døde hudceller.

Lavender urte damp

Din hud vil få en dejlig varm klæde med damp fra lavender blomst som virker beroligende på både huden og psyken. Det er fyldt med antioxidanter der åbner porerne så din hud er klar til modtage næringsstoffer af valgte hudpleje som masseres ind til de dybe hud lag.

Hudpleje

For ansigts massage benyttes der nærigt hudpleje fyldt med vitaminer, som virker anti-inflammatorisk og reducere hævelse, smerter, rødme og hud problemer som eksem og psoriasis. De naturlig hudpleje som bruges, skylder sine helbredende evner til sine fyldt rige antioxidantegenskaber, som plejer og trænger ind til de dybe hudlag og bringer fugt til huden. Tilføje derma micro nål roller som hjælper med at skabe bit små huller i huden, for at lade produkter trænge dybere ind, plus det også bekæmpe arvæv. Dermarollen tages med for hjemmepleje og siges at kunne booste op til 400% af fylde i huden, som mindsker rynker, når men bruger den 4 gange om ugen med serum eller andet hudpleje som virker anti-age.

Neuro ansigts massage

Denne ansigts massage bruger skræddersyet neuro trykpunkter efter klients personligt behov og ønsker. Men vil også sætte fokus på massage af de forskellige muskelzoner som er spændte eller slappe i ansigtet, for at så aktivere dem.
Her vil du mærke en ekstraordinær følges gennem hele kroppen da både de forskellige muskelzoner af ansigtet masseres og neuro tryk punkter stimuleres. Der masseres også langs halset, decollete bryst området og endda ørene, da disse områder tilsammen fremmer lymfedrænage af ansigts området, du vil nyde en lækker og afslappende behandling af både krop og sind.

Ansigts myoreflex terapi

Ansigts myoreflex terapi er egent for dem som har mange muskler spændinger af ansigts region. Muskelspændinger trækker blodkar sammen og hindre produktion af kollagen, derfor spiller ansigts afspænding også en vigtig role i aldringsprocessen. Men det er langt dybere end bare rynker, da muskelspændinger kan give hovedepine, smerter og øjne som ryster når de er lukket sammen. Desværre er det tit sådan at når man døjer med mange spændinger i ansigts regionen, så kan der forekomme spændinger ned af halset, nakke, skulder og videre til resten af kroppen.


Med denne behandling vil dit ansigt blive afspændt og du vil opnå et mere blødt udseende, plus godt humør. Så sidder du for meget med hovedet foroverbøjet eller fremad, foran en computer vil du mærke fordele med denne terapiform. Fordi her sættes der også fokus på din halshvirl C1 kendt som atlas, som er ansvarlig for at du kan rotere dit hovede side til side og nikke op og ned. Atlas er yderst vigtig i at oprette holde en naturlig krops position, dens bevægelse påvirker hele rygsøjlen, derfor resten af kroppen.

Ansigt exfoliering maske 

Ansigts exfoliering massage som har en mild peeling effekt på huden, som gør det til et godt valg for de fleste hudtyper, herunder tør hud, fedtet eller begge kombineret.
Exfoliering vil nære og fugt huden uden at stoppe porerne, og dermed genoprette hudens naturlig balance og efterlade din hud-tone med et pift af smuk glød og blød hud.

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur behandling er skræddersyet efter dit personligt behov og ønsker, det har en bred virkning på både krop og sind. Det virker anti-stressende, smerte lindringende og kan aktivere slap muskeltonus, som kan have en positiv effekt på sunken ansigts områder. Kosmetisk akupunktur punkter sætter fokus på at genoprette de funktioner i kroppens der bidrager med et yngre udseende.

Akupunkturens fordel er at bringe balance i kroppen for at harmoniserer kroppen indre funktioner så der er et sundt miljø inde i, hvor cellevæsk, kollagen produktion kan regenerer sig for at så opretholde en sund smuk glød, samt en glat op-strammende hud. 

Derfor siges det at kosmetisk akupunktur medbringer langsigtet anti-aldringsegenskaber, men det virker også sundhedfremmende for hele kroppen. Jeg er både uddannet indenfor kosmetisk akupunktur og traditionel akupunktur, derfor vil jeg naturligvis også bruge akupunktur punkter på kroppen, for at opnå de bedst resultater.

Infrarød lys terapi

Dit ansigts vil ligge under en lækker behagelig infrarød varme lys, som afslapper dine muskler, lindre spændinger og smerter, samt ilter blodet som er med til at fremme yderlig bevægelse af både blodet og lymfevæsker, dette fremmer også detox og både lyset, nålene, hudplejen og ansigts neuro massage terapi har en heling effekt på dybe arvæv.

Meditation audio

Mens du hviler med akupunktur nålene med ansigts masse over varm infrarød ansigts lys terapi, vil du nyde en meditations audio som vil tage dig længere og længere ned i kroppen, som en mild form for hypnoses.  
'' Musikterapi kan reducere stress og fremme afslapning. En undersøgelse offentliggjort i 2017 viste, at en 30-minutters musik terapisession kombineret med traditionel pleje efter rygmarvskirurgi reducerede smerte.''

Aromaterapi olie

Aromaterapi olie dryppes på bryst området som en beroligende middel efter eget ønske. På denne måde er duften din helt egen og sidder ikke i værelset for den næste klient. Bortset fra at give en behagelig duft, kan aromaterapiolier hjælpe med åndedrættet og åben op for luftveje. Det har også fordele for det mentale velvære, da indånding af aroma olier stimulerer hjernen og er kendt for at fremme godt humør, afstresse, lindre hovedepine og siges at endda dræbe bakterier, svampe og vira.

Ifølge eksperter siges det at aromaterapi kan aktiverer områder af lugtreceptorer, som så sender signaler gennem nervesystem til hjerne. For at så aktivere områder af din hjerne, som det limbiske system, som er del ansvarlig for følelsesmæssige reaktioner.

bottom of page