top of page

Ansigts myoreflex terapi

Ansigts muskel afspænding


  • Ansigts rens med elektrisk massage børste

  • Varm lavender urte klæde

  • Opvarming ansigtsløft massage med neuro trykpunkter

  • Myoreflex ansigts terapi  afspænding med neuro trykpunkte

  • Nærerigt hudpleje fyldt med vitaminer

  • Ansigt exfoliering peeling massage 

  • Ansigts varm infrarød hud lys terapi 

  • Kosmetisk akupunktur af ansigtet med krops akupunktur

  • Meditation musik & Aroma damp terapi

krops terapi, myoreflex terapi_edited.jpg
Ansigts myoreflex terapi: News

Menu

Behandling tilbyder

Ansigts rens

Ansigts rens med lav ph værdi som ikke udtør huden, det fjerner makeup og snavs og efterfølgende bruges en ansigts elektrisk massage børste som renser dybere, fjerner overfladen af tør hud og døde hudceller.

Lavender urte damp

Din hud vil få en dejlig varm klæde med damp fra lavender blomst som virker beroligende på både huden og psyken. Det er fyldt med antioxidanter der åbner porerne så din hud er klar til modtage næringsstoffer af valgte hudpleje som masseres ind til de dybe hud lag.

Hudpleje

For ansigts massage benyttes der nærigt hudpleje fyldt med vitaminer, som virker anti-inflammatorisk og reducere hævelse, smerter, rødme og hud problemer som eksem og psoriasis. De naturlig hudpleje som bruges, skylder sine helbredende evner til sine fyldt rige antioxidantegenskaber, som plejer og trænger ind til de dybe hudlag og bringer fugt til huden. Tilføje derma micro nål roller som hjælper med at skabe bit små huller i huden, for at lade produkter trænge dybere ind, plus det også bekæmpe arvæv. Dermarollen tages med for hjemmepleje og siges at kunne booste op til 400% af fylde i huden, som mindsker rynker, når men bruger den 4 gange om ugen med serum eller andet hudpleje som virker anti-age.

Varme'op ansigtsløfte massage

Nyd en varme'op ansigtsløft massage, her stimuleres akupunktur neuro trykpunkter hvilket meridian forbinder og løber ned af hele kroppen. Kombineret med opadgående bløde træk massage af de forskellige ansigts muskelzoner som også stimulere de sensorisk nerver på huden. Tilsammen opvarmer det muskelvæv, afslapper nervesystemet og bringer dig i syvende himmel.

Ansigts myoreflex terapi

Ansigts myoreflex terapi er egent for dem som har mange muskler spændinger af ansigts region. Muskelspændinger trækker blodkar sammen og hindre produktion af kollagen, derfor spiller ansigts afspænding også en vigtig role i aldringsprocessen. Men det er langt dybere end bare rynker, da muskelspændinger kan give hovedepine, smerter og øjne som ryster når de er lukket sammen. Desværre er det tit sådan at når man døjer med mange spændinger i ansigts regionen, så kan der forekomme spændinger ned af halset, nakke, skulder og videre til resten af kroppen.


Med denne behandling vil dit ansigt blive afspændt og du vil opnå et mere blødt udseende, plus godt humør. Så sidder du for meget med hovedet foroverbøjet eller fremad, foran en computer vil du mærke fordele med denne terapiform. Fordi her sættes der også fokus på din halshvirl C1 kendt som atlas, som er ansvarlig for at du kan rotere dit hovede side til side og nikke op og ned. Atlas er yderst vigtig i at oprette holde en naturlig krops position, dens bevægelse påvirker hele rygsøjlen, derfor resten af kroppen.

Ansigt exfoliering maske 

Ansigts exfoliering massage som har en mild peeling effekt på huden, som gør det til et godt valg for de fleste hudtyper, herunder tør hud, fedtet eller begge kombineret.
Exfoliering vil nære og fugt huden uden at stoppe porerne, og dermed genoprette hudens naturlig balance og efterlade din hud-tone med et pift af smuk glød og blød hud.

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur behandling er skræddersyet efter dit personligt behov og ønsker, det har en bred virkning på både krop og sind. Det virker anti-stressende, smerte lindringende og kan aktivere slap muskeltonus, som kan have en positiv effekt på sunken ansigts områder. Kosmetisk akupunktur punkter sætter fokus på at genoprette de funktioner i kroppens der bidrager med et yngre udseende.

Akupunkturens fordel er at bringe balance i kroppen for at harmoniserer kroppen indre funktioner så der er et sundt miljø inde i, hvor cellevæsk, kollagen produktion kan regenerer sig for at så opretholde en sund smuk glød, samt en glat op-strammende hud. 

Derfor siges det at kosmetisk akupunktur medbringer langsigtet anti-aldringsegenskaber, men det virker også sundhedfremmende for hele kroppen. Jeg er både uddannet indenfor kosmetisk akupunktur og traditionel akupunktur, derfor vil jeg naturligvis også bruge akupunktur punkter på kroppen, for at opnå de bedst resultater.

Infrarød lys terapi

Dit ansigts vil ligge under en lækker behagelig infrarød varme lys, som afslapper dine muskler, lindre spændinger og smerter, samt ilter blodet som er med til at fremme yderlig bevægelse af både blodet og lymfevæsker, dette fremmer også detox og både lyset, nålene, hudplejen og ansigts neuro massage terapi har en heling effekt på dybe arvæv.

Meditation audio

Mens du hviler med akupunktur nålene med ansigts masse over varm infrarød ansigts lys terapi, vil du nyde en meditations audio som vil tage dig længere og længere ned i kroppen, som en mild form for hypnoses.  
'' Musikterapi kan reducere stress og fremme afslapning. En undersøgelse offentliggjort i 2017 viste, at en 30-minutters musik terapisession kombineret med traditionel pleje efter rygmarvskirurgi reducerede smerte.''

Aromaterapi olie

Aromaterapi olie dryppes på bryst området som en beroligende middel efter eget ønske. På denne måde er duften din helt egen og sidder ikke i værelset for den næste klient. Bortset fra at give en behagelig duft, kan aromaterapiolier hjælpe med åndedrættet og åben op for luftveje. Det har også fordele for det mentale velvære, da indånding af aroma olier stimulerer hjernen og er kendt for at fremme godt humør, afstresse, lindre hovedepine og siges at endda dræbe bakterier, svampe og vira.

Ifølge eksperter siges det at aromaterapi kan aktiverer områder af lugtreceptorer, som så sender signaler gennem nervesystem til hjerne. For at så aktivere områder af din hjerne, som det limbiske system, som er del ansvarlig for følelsesmæssige reaktioner.

Ansigts myoreflex terapi: CV
Ansigts myoreflex terapi: Pro Gallery

Mere on behandling

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er ansigts myoreflex

Myoreflex terapi er kendt for regulere nervesystemet, forløse gemt traumer i muskelhukommelsen for at så kunne løsne op forkortet muskler ( spændtemuskler ) og gendanne muskelkæder til sine opretplads.


Det kan også have en positiv effekt på den mental sundhed, da dine muskel bevægelser er registeret af din hjerne og baseret på sine muskelbevægelser udløses der kemikalier som er nødvendig for vores mental velvære. Ansigts myoreflex terapi benytte træk og stræk teknikker med neuro tryk punkter af kæbe, halset, nakken og hele ansigts regionen, en meget effektiv  terapiform.

Målet er at vække slappe muskler og reguler nervesystemet, samt frigivelse af de låste spændte muskler, så de kan samarbejde i deres orden af kæder. Hvordan du følger inde i afspejler i dit ansigt udtryk og spændte muskler kan være årsagen til trist hud, rynker og bremse dit kollagen og elastin produktion.


Hvad er Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er en dybdegående holistisk behandling hvor men ser ansigtet ud fra hele kroppens perspektiv. Kosmetisk akupunktur er kendt for at stimulere kroppen naturlige Qi energi strøm som siges i at forsyne de forskellige organer og krops funktioner, en hel pakkegave af krop og sind. 


Akupunktur punkter er hovedsalig egent til at styrke helbredet ved at bringe bevægelse i kroppens Qi energi strøm, for at gendanne balancen af kroppen indre funktioner. Kosmetisk akupunktur punkter bruger ikke nogle anderledes punkter end traditionel akupunktur, men de helt sammen.


Kosmetisk akupunktur punkter sætter fokus på genoprette de funktioner i kroppens der bidrager med et yngre udseende. Kosmetisk akupunktur fremmer også cirkulation af blodet og lymfevæsker, samt udløser indofiner som er kroppens naturlig smertestillende kemikalier.

Hvor mange behandlinger anbefales

En undersøgelse viste, at flertallet af mennesker så forbedringer efter kun fem behandlinger med ansigts akupunktur, men anbefaler 5 - 10 behandlinger en eller to gange om ugen for at se de bedste resultater.


Efter et behandling forløb og man har opnået sine resultater, er der brug for en vedligeholdelse behandling, det kan være en gang om måneden, hver anden eller en gang per sæson, alt efter hvad klienten selv ønsker og sine behov.

Hver person er forskellig, fordi vi alle har vores unikke DNA, alder skal tages i betragtning og livsstil. Det siges at alternativ kosmetisk ansigts terapi genererer en effekt, der varer fra 3 og op til 5 år, når men har opnået 5-10 og endnu bedre, når du fortsætter med at vedligeholdelse bagefterbehandlinger

Forventningsafstemning

Kosmetisk akupunktur er ikke bare en overfladisk make-over, man en behandling der arbejder på at styrke det indre for skabe langvarig resultater inden for både skønhed og velvære.


"Fokus er at skabe langsigtede ændringer i hudens og kroppens sundhed, ikke kortsigtede hurtige løsninger. Med dette mener men at forbedre kollagen stimulering, reduceret kæbespænding og bringe et blødere udseende og generelt bringe fremme sundhedsmæssige fordele.

Allerede efter din første behandling vil du mærke forskellen i din hud, nogle føler, at huden strammer øjeblikkeligt eller at de fine linjer mindskes. Det har en meget effektivt og næsten rap effekt på både hævelse og allergi. Med andre hudproblemer som acne og eksem skal kroppen have til til at heale og regulerer.

Ansigts myoreflex terapi: FAQ
bottom of page