top of page

Booking

Alle nye klienter starter med at booke sit første besøg

  • Dit første besøg starter med med en indledende konsultation for at sætte en mål-plan og foretage test undersøgelser og behandling. 

  • Som ny klient vil du modtage et spørgeskema, som skal besvares før dit første besøg, og som vi sammen vil gennemgå.

  • Spørgeskemaet sendes til dig via e-mail og kan besvares hjemme eller i klinikken før din konsultation. Dine informationer holdes sikkert, privat og anonymt.

Jeg er RAB-godkendt behandler, hvilket betyder, at du kan få tilskud til akupunkturbehandlinger af Sygeforsikring Danmark samt hvis du har en privatforsikring eller arbejdsforsikring.

Konsultation
Auriculo terapi
Posturologi.png

Første besøg

Konsultation & Målplan

Ved dit første besøg vil vi tale om dine udfordringer og gennemgå dit spørgeskema, og der vil blive foretaget forskellige undersøgelser i form af test af kroppens postur-stilling, muskulatur, puls, tunge og syn. Efterfølgende sætter vi en målplan for hvilken terapiform vil være mest effektiv for din tilstand, samt vil du modtage din første akupunktur behandling.

Akupunktur

Kombination behandling

Når behandlinger kombineres, har det den effekt, at det stimulerer mere af kroppens neurologiske systemer og vækker flere dele af nervesystemet. Dette gør, at de forskellige kropssystemer skal genskabe forbindelse til flere led. Akupunktur arbejder ud fra nervepunkter på kroppen, som forsyner energistrøm til kropsorganer og funktioner. Hvor auriculo terapi arbejder ud fra nervepunkter i øret, som sender et signal om regulering til hjerne og videre ned til kroppen.

Posturologi

Krops position

Til dig som har problemer med kropsstilling og balance, kan posturologi terapi undersøge de store lodlinjer i din krops holdning og finde ubalancen der forårsager problemet. Musklernes ændringer i det motoriske mønster kan være alt fra skæve hofter, følesansen i fødder, kæber eller det visuelle sansorisk system. Posturologi kan forbedre din kropsholdning over flere sessioner af gen-optræning og terapi kombineret sammen.

Image by Milad Fakurian
Anatomy Drawing

Psykotraumatologi

Psykologisk traumeforløsning

Denne behandling er for dig som døjer med et psykologisk traume, som er blevet til en form for besættelse og begrænser dit liv. Man ved ikke altid selv, hvor det stammer fra, det kan være sket i nutid eller datid. Via en kombination af guidet samtale, terapi med farvebriller, amygdala lysterapi og akupunktur, er målet at føre kroppens psyke til at frigive og forløse traumer.

Myoreflex + Akupunktur

Kombinationsbehandling

For dig som som døjer med længerevarende muskelspændinger, nerveskader, lammelser, eller har været udsat for fysiske eller psykiske traumer. Akupunktur er kendt for at øge bevægelse af blodet, som kan være effektivt til at forbedre muskelspændinger, som trækker blodkar sammen. Selv om akupunktur meridianbaner blev kortlagt 5000 år tilbage, er det først i 1990 at man opdagede, at det muskulære system også har et lignende kortlagt system. Muskler hænger ikke kun sammen i kæder, men også i store baner som kører fra hovedet og helt ned til tåen ligesom i akupunkturen.

tekst Booking & Priser: News

Alternativ medicin

Om alternativ behandling

Alternativ medicin fokuserer på at behandle dine symptomer som har ført til en svækkelse i kroppen, ved at se ud fra hele kroppens sammenhæng. Hvad kunne være årsagen til kroppen svækkelse, er der en skævhed  i kroppens postur holdning, er der mange muskelspændinger, kunne der være en forbindelse i klients fortid med nutid symptomer.

Det kan det være fysisk eller psykisk traumer som har sat sig i kroppen, som for eksempel i muskel hukommelse og låst sig fast eller at et længerevarende ubalance i livet, som stress, depression, misbrug, manglende næringsstoffer, så vel som et sygdomsforløb som har svækket kroppen.

Alternativ medicin arbejder ud fra at regulere kroppens indre systemer for at gendanne bedre kommunikation og forbindelse af dem, som nervesystemet, muskelsystemet, rygsøjlen, organsystemer, blodomløb, lymfesystemet.mm for at fremme helbredet som et helhed.


Alt sammen spiller en vigtig rolle i kroppens evne til at kunne udløse de nødvendige kemikalier som opretholder vores gode velvære, sammenspil mellem krops systemer og et godt humør. Blandt andet er kosten og livsstil kroppens energi brændstof, hvor hver person krops er individuelt i sine behov og skal også tages i betragtning.

Kroppens samarbejde og kommunikation med hinanden på alle led, kan være afgørende for at gen-oprette sundheden, derfor behandler man ikke kun et symptom, man også årsagen som kan have et sammenhæng til symptomet og hvor det muligvis kan være kommet fra.

Woman Receiving Acupuncture

Akupunktur

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet for at så frigiver kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Det er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Myoreflex

Myoreflex er intensiv muskel terapi der fokusere på at regulere det motorisk nervesystem for at forløsende gemt traumer i muskelhukommelse og gendanne muskelkæder til sin opret plads. Muskelbevægelser er register af hjernen og frigiver nødvendige kemikalier når afspændt.

Myoreflex
Auriculoterapi_edited.jpg

Auriculo

Auriculo terapi er bedst kendt som øre akupunktur og menes at kunne sende et direkte signal fra hjernen ned til kroppen for så at regulere symptomet, samt fremme et bedre helbred. Det udøves med en punktsøger apparat der giver en mild strøm, lys frekvens og nåle.

Posturologi

Posturologi behandler smerter, balanceforstyrrelser og skævhed i kropsholdning, som skoliose i rygsøjlen, skæve skulder, hofter eller klaveknæ og platfod syndrom. Det fokusere på den neurologisk forbindelse mellem hjerne og bevægeapparatet.

Back Pain
blue and green peacock feather_edited.jpg

Psykotraumatologi

Terapien fokusere på det psykologisk der har fået en følelsesmæssig konsekvens mellem, hjernen og kroppen.
En følelse eller tanke som er destruktiv, blevet en besættelse af, vrede, sorg eller fobier. Traumer regulering foretages gennem guidet samtale med lys-frekvens terapi på amygdala (øre zone) en del af hjerne der håndterer frygt og forsvarsreaktioner.

Kost nærringsplan

    

Kosten næringsstoffer, fungere som dit energi brændstof til kroppen og til tider den medicin der kan skabe og vedligehold et sundt helbred. Forkert kost kan være årsag til træthed, inflammation og sygdomme, her er det vigtigt at man ved om der er nogle fødevare som giver allergi i kroppen og tilpasser sin kost.

Image by Edgar Castrejon
Image by Edgar Castrejon

Fødevare allergi test

En fødevare test foretages med testringe på hud og måles via pulsen. Her tester man de basle fødevare og hvis du har mistanke om et bestemt fra dit eget hjem. Det kaldes allergi når kroppen immunsystem få en straks reaktion og intolerance når reaktionen viser sig efterfølgende.

tekst Booking & Priser: Classes
bottom of page