top of page

EMS varm & kold mesoterapi

Ansigts elektrisk stimulering

  • Ansigts rens med elektrisk massage børste

  • Varm lavender urte klæde

  • Varme'op ansigtsløft massage

  • EMS varm & kold mesoterapi

  • Kollagen serum hudpleje

  • Ansigt exfoliering peeling maske 

  • Ansigts varm infrarød lys terapi 

  • Skræddersyet kosmetisk akupunktur

  • Meditation musik & Aroma terapi

Mesoterap med kosmetisk akupunktur.jpg
EMS varm & cold mesoterapi: News

Menu

Behandling tilbyder

Ansigts rens

Ansigts rens med lav ph værdi som ikke udtør huden, det fjerner makeup og snavs og efterfølgende bruges en ansigts elektrisk massage børste som renser dybere, fjerner overfladen af tør hud og døde hudceller.

Lavender urte damp

Din hud vil få en dejlig varm klæde med damp fra lavender blomst som virker beroligende på både huden og psyken. Det er fyldt med antioxidanter der åbner porerne så din hud er klar til modtage næringsstoffer af valgte hudpleje som masseres ind til de dybe hud lag.

Hudpleje

For meso-terapi benyttes der kollagen serum skræddersyet for din hud type, med C-E-A vitamin, omega olie eller oregano mix for acne og andre hudproblemer. For ansigts massage benyttes en let naturlig serum hudpleje, da det virker anti-inflammatorisk, derfor reducere det hævelse, smerter, rødme og hud problemer som eksem og psoriasis. Hudpleje fra naturens planter skylder sine helbredende evner til sine fyldt rige antioxidantegenskaber, som plejer og trænger ind til de dybe hudlag og bringer nærig fugt til huden. Tilføje derma micro nål roller som hjælper med at skabe bit små huller i huden, for at lade produkter trænge dybere ind, samt booste kollagen og bekæmpe arvæv. Dermarollen tages med for hjemmepleje og siges at kunne booste op til 400% af fylde i huden, som mindsker rynker, når men bruger den 4 gange om ugen med serum eller andet hudpleje som virker anti-age.

Varme'op ansigtsløfte massage

Nyd en varme'op ansigtsløft massage, her stimuleres akupunktur neuro trykpunkter hvilket meridian forbinder og løber ned af hele kroppen. Kombineret med opadgående bløde træk massage af de forskellige ansigts muskelzoner som også stimulere de sensorisk nerver på huden. Tilsammen opvarmer det muskelvæv, afslapper nervesystemet og bringer dig i syvende himmel.

EMS varm & kold mesoterapi

Elektrisk muskel stimulering aktivere slap muskulatur af ansigts region for at gendanne sunken ansigts områder. Det fremmer blodomløb, kollagen og elastin, samt strammer op huden. Varm og kold terapi med led lys hud terapi regenerere cellevækst og hjælper med at minske  hudporer.

Ansigt exfoliering maske 

Ansigts exfoliering massage som har en mild peeling effekt på huden, som gør det til et godt valg for de fleste hudtyper, herunder tør hud, fedtet eller begge kombineret.
Exfoliering vil nære og fugt huden uden at stoppe porerne, og dermed genoprette hudens naturlig balance og efterlade din hud-tone med et pift af smuk glød og blød hud.

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur behandling er skræddersyet efter dit personligt behov og ønsker, det har en bred virkning på både krop og sind. Det virker anti-stressende, smerte lindringende og kan aktivere slap muskeltonus, som kan have en positiv effekt på sunken ansigts områder. Kosmetisk akupunktur punkter sætter fokus på at genoprette de funktioner i kroppens der bidrager med et yngre udseende.

Akupunkturens fordel er at bringe balance i kroppen for at harmoniserer kroppen indre funktioner så der er et sundt miljø inde i, hvor cellevæsk, kollagen produktion kan regenerer sig for at så opretholde en sund smuk glød, samt en glat op-strammende hud. 

Derfor siges det at kosmetisk akupunktur medbringer langsigtet anti-aldringsegenskaber, men det virker også sundhedfremmende for hele kroppen. Jeg er både uddannet indenfor kosmetisk akupunktur og traditionel akupunktur, derfor vil jeg naturligvis også bruge akupunktur punkter på kroppen, for at opnå de bedst resultater.

Infrarød lys terapi

Dit ansigts vil ligge under en lækker behagelig infrarød varme lys, som afslapper dine muskler, lindre spændinger og smerter, samt ilter blodet som er med til at fremme yderlig bevægelse af både blodet og lymfevæsker, dette fremmer også detox og både lyset, nålene, hudplejen og ansigts neuro massage terapi har en heling effekt på dybe arvæv.

Meditation audio

Mens du hviler med akupunktur nålene med ansigts masse over varm infrarød ansigts lys terapi, vil du nyde en meditations audio som vil tage dig længere og længere ned i kroppen, som en mild form for hypnoses.  
'' Musikterapi kan reducere stress og fremme afslapning. En undersøgelse offentliggjort i 2017 viste, at en 30-minutters musik terapisession kombineret med traditionel pleje efter rygmarvskirurgi reducerede smerte.''

Aromaterapi olie

Aromaterapi olie dryppes på bryst området som en beroligende middel efter eget ønske. På denne måde er duften din helt egen og sidder ikke i værelset for den næste klient. Bortset fra at give en behagelig duft, kan aromaterapiolier hjælpe med åndedrættet og åben op for luftveje. Det har også fordele for det mentale velvære, da indånding af aroma olier stimulerer hjernen og er kendt for at fremme godt humør, afstresse, lindre hovedepine og siges at endda dræbe bakterier, svampe og vira.

Ifølge eksperter siges det at aromaterapi kan aktiverer områder af lugtreceptorer, som så sender signaler gennem nervesystem til hjerne. For at så aktivere områder af din hjerne, som det limbiske system, som er del ansvarlig for følelsesmæssige reaktioner.

EMS varm & cold mesoterapi: CV
EMS varm & cold mesoterapi: Pro Gallery

Mere on behandling

Ofte stillede spørgsmål

EMS elektrisk varm & kold stimulering

Ansigtet har omkring 50 muskler og mennesket bruger kun 30% af dem. EMS kan være med til at forbedrer sunken ansigts områder, minske fine linjer, ved at aktivere slap ansigts muskulaturen. EMS er kombineret meso-terapi med varme og led lys hud terapi, som åbner hudpore så serum og vitaminer kan trænge dybt ind til huden. 


Proceduren bruger mikrostrøm impulser til at stimulere muskler, samt varm og kold led lys hud terapi, for at fremme cellevækst. Dette kan resultere i glatter hud, jævn hud-tone og endda bekæmpe hudproblemer som acne og pigmentering. EMS apparat kan bruges i forskellige strøm niveauer alt efter behov.


EMS kan også fremme et booste af kollagen ved at øge blodcirkulationen og skabe et sund miljø af ansigts krops væsker. Det vil også virke som en naturlige lymfedrænage for at skylle toksiner ud.

Hvad er Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er en dybdegående holistisk behandling hvor men ser ansigtet ud fra hele kroppens perspektiv. Kosmetisk akupunktur er kendt for at stimulere kroppen naturlige Qi energi strøm som siges i at forsyne de forskellige organer og krops funktioner, en hel pakkegave af krop og sind. 


Akupunktur punkter er hovedsalig egent til at styrke helbredet ved at bringe bevægelse i kroppens Qi energi strøm, for at gendanne balancen af kroppen indre funktioner. Kosmetisk akupunktur punkter bruger ikke nogle anderledes punkter end traditionel akupunktur, men de helt sammen.


Kosmetisk akupunktur punkter sætter fokus på genoprette de funktioner i kroppens der bidrager med et yngre udseende. Kosmetisk akupunktur fremmer også cirkulation af blodet og lymfevæsker, samt udløser indofiner som er kroppens naturlig smertestillende kemikalier.

Hvor mange behandlinger anbefales

En undersøgelse viste, at flertallet af mennesker så forbedringer efter kun fem behandlinger med ansigts akupunktur, men anbefaler 5 - 10 behandlinger en eller to gange om ugen for at se de bedste resultater.


Efter et behandling forløb og man har opnået sine resultater, er der brug for en vedligeholdelse behandling, det kan være en gang om måneden, hver anden eller en gang per sæson, alt efter hvad klienten selv ønsker og sine behov.

Hver person er forskellig, fordi vi alle har vores unikke DNA, alder skal tages i betragtning og livsstil. Det siges at alternativ kosmetisk ansigts terapi genererer en effekt, der varer fra 3 og op til 5 år, når men har opnået 5-10 og endnu bedre, når du fortsætter med at vedligeholdelse bagefterbehandlinger

Forventningsafstemning

Kosmetisk akupunktur er ikke bare en overfladisk make-over, man en behandling der arbejder på at styrke det indre for skabe langvarig resultater inden for både skønhed og velvære.


"Fokus er at skabe langsigtede ændringer i hudens og kroppens sundhed, ikke kortsigtede hurtige løsninger. Med dette mener men at forbedre kollagen stimulering, reduceret kæbespænding og bringe et blødere udseende og generelt bringe fremme sundhedsmæssige fordele.

Allerede efter din første behandling vil du mærke forskellen i din hud, nogle føler, at huden strammer øjeblikkeligt eller at de fine linjer mindskes. Det har en meget effektivt og næsten rap effekt på både hævelse og allergi. Med andre hudproblemer som acne og eksem skal kroppen have til til at heale og regulerer.

EMS varm & cold mesoterapi: FAQ
bottom of page